Arbetstider som kirurg

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Arbetstider som kirurg

Re: Arbetstider som kirurg

av TIldeSundberg » 25 nov 2021, 14:42

Hejsan
Jag själv är en kirurg. Arbetstiderna kan variera från dag till dag. Jag har precis tagit examen så jag är fortfarande ny, men arbetstiderna är tuffa men du kommer ha tid för familj och vänner, samt för dig själv.
Den första veckan jag jobbade så jobbade jag 36 av 48 timmar på ett arbetspass. Självklart får man ta pauser och powernaps. Men det är tufft.
Hoppas allt går bra och jag önskar dig lycka till.
MVH Emilia och Tilde

Arbetstider som kirurg

av T8lakstudent » 01 nov 2020, 17:56

Hej,

jag är en läkarstudent som just nu går i termin 8 och tycker att kirurgi, speciellt allmänkirurgi placeringarna har varit de roligaste hittills på programmet. Men är lite tveksam, då det verkar som att allmänkirurger jobbar mycket jämfört med andra specialiteter och jag vill gärna ha ett liv utanför jobbet också.

Jag undrade hur arbetstiderna ser ut för kirurger i Sverige.
Jobbar man mycket jourer? Hur många timmar jobbar man ungefär per vecka? Har man tid för familj och vänner?

Tacksam för svar.

Upp