Kategoriändringar på forumet

Synpunkter, kommentarer, förslag, feedback, et cetera.
Användarvisningsbild
Nils
driver läkarstudent.se
Inlägg: 4698
Blev medlem: 22 apr 2008, 23:52

Kategoriändringar på forumet

Inlägg av Nils »

Kategorin "Läkarstudier" har döpts om till "Efter antagningen".

Kategorin "Kunskaper och förståelse", som nu ligger i kategorigruppen "Efter antagningen", låg tidigare under kategorigruppen "Övrigt" med namnet "Medicinska och relaterade kunskaper".
  • Underkategorin "Medicin" bildades genom sammanslagning av de tidigare underkategorierna "Frågor och svar" samt "Tips om artiklar, föredrag och nyheter", som tidigare utgjorde de enda underkategorierna till "Medicinska och relaterade kunskaper".
  • Underkategorin "Rätt och fel i yrkesutövningen" flyttades hit från kategorin "Allmänt om läkaryrket" och döptes om till "Professionalism, juridik och etik".
  • Underkategorin "Sjukvårdens organisation och politik" lades till här.
Kategorin "Efter läkarexamen", som nu ligger under "Efter antagningen", var tidigare kategorigruppen "Läkaryrket".
  • Underkategorin "Läkaryrket" hette tidigare "Allmänt om läkaryrket" och är nu en enda kategori istället för att ha kvar underkategorierna "Livet som läkare", "Specialistområden" respektive "Yrkesjämförelser".
  • Underkategorin "Legitimation och specialistutbildning" är nu en enda kategori istället för att ha kvar underkategorierna "Sverige", "USA" respektive "Andra länder".
  • Underkategorin "Arbetsmarknad" är nu en enda kategori istället för att ha kvar underkategorierna "Löner och skatter", "Möjligheter och karriärtips" respektive "Sveriges läkartillgång".
Diskussionstrådar har flyttats mellan kategorier utifrån ovanstående förändringar.