Sida 1 av 1

Hur ärligt och desperat får jag vara i jobbansökan?

Postat: 02 aug 2022, 03:55
av Gäst
Det blev flera uppehåll under utbildningens gång för att jag inte mådde bra och av samma anledning så utmärkte jag mig inte på något positivt sätt under utbildningen. Potentiella arbetsgivare kommer nog att fokusera på den utdragna utbildningstiden och bristen på meriter så borde jag ta upp det direkt i personliga brevet?

Jag har svårt att sälja in mig själv som den bäst lämpade kandidaten för någon tjänst men tror ändå att det kan finnas något jobb för mig därute som ingen annan vill ha. Jag har svårt att motivera varför jag vill ha en specifik tjänst för att jag skulle vara tacksam för nästan vilket jobb som helst. Är verkligen inte kräsen för jag vet att jag har en dålig utgångspunkt.

Jag vill nästan bara skicka ut standardbrev till alla möjliga arbetsplatser för att hitta den arbetsplatsen som är lika desperat som mig. Jag känner inte att jag orkar lägga energi på att anpassa personliga brevet bara för att inte få något svar eller att få ett nej gång på gång. Hade dock gärna önskat feedback från rekryterare om det finns något jag kan göra för att förbättra mina chanser eller om det bara är att lägga ner.

Jag har även funderat på att hitta något annat yrke men det finns inget som lockar.