Lund eller KI neurokirurg

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Lund eller KI neurokirurg

Lund eller KI neurokirurg

av Astrocyte » 14 dec 2022, 12:45

Jag har 1,85 på HP så kommer in på både Lund och KI. Har redan kommit in på Lund till våren då jag satte det som etta på antagning.se. Bor i Skåne så kommer bo hemma hos mina föräldrar och pendla (slipper leta boende och betala extra).

Mitt mål med läkarprogrammet är att bli neurokirurg. Väldigt svårt att få en ST inom neurokirurgi så min fråga är hur man ska tänka och vilket av Lund eller KI man borde välja för att öka sina chanser att få en ST inom neurokirurgi?

Den enda anledningen till att jag ens funderar på KI är den självklara prestigen och alla möjligheter som kommer med det (forskning och utomlands). Är ej intresserad av att jobba utomlands men är intresserad av forskning (nästan ett måste för neurokirurgi).

Upp