Råd från nuvarande läkare/läkarstudenter till kommande läkarstudenter

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Råd från nuvarande läkare/läkarstudenter till kommande läkarstudenter

Råd från nuvarande läkare/läkarstudenter till kommande läkarstudenter

av Gäst » 30 sep 2022, 16:29

Hej allesammans!

Jag har i flera år pluggat upp betyg för att kunna ta mig in på läkarprogrammet. Till vårterminen kommer jag med största sannolikhet att komma in på mitt drömlärosäte på läkarprogrammet. Då jag nu insett detta så har den eufori som jag initialt kände ersatts av en tilltagande rädsla för att inte vara bra nog och för att mitt liv på många plan kommer att bli lidande. (Främst socialt)

Jag undrar nu därför om ni som genomgått denna period, dvs. Läst de första terminerna, har några råd som ni skulle vilja dela med er av. Saker ni önskar att ni hade vetat som hade underlättat för er i början. Saker ni hade gjort annorlunda om ni var tvungna att göra om allt.

Tack på förhand!

Upp