Söker läkare eller läkarstudent

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Söker läkare eller läkarstudent

Söker läkare eller läkarstudent

av vhansson92 » 16 okt 2015, 21:23

Jag skulle vara intresserad av att hjälpa till. Dock är jag inte läkarstudent (än). Hoppas på antagning nu till våren :)

Lycka till med att hitta en duktig medarbetare :)

Söker läkare eller läkarstudent

av Johans » 16 okt 2015, 19:49

Hej! Jag driver flera hälsoinriktade hemsidor och letar efter en läkare för samarbete. Jag vill dels grandska artiklarna och dels låta mina användare ställa frågor som en läkare kan svara på.

Företaget är nystartat och jag som driver det heter Johan och är 26 år gammal. Jag vill att sidorna ska ha korrekt information och även om jag har annonser på hemsidorna så skriver jag ingenting för att locka försäljning av en vara eller för att tjäna mer pengar.

Jag tror att god information, användarvänlighet och en riktigt bra hemsida är till mer nytta för användarna än vinklad information och att det vinner i längden. Vore jätte kul om någon kunde svara!

Ett exempel på en hemsida är: Koksaltlösning :glad:

Upp