BF-kvoten, ladda upp dokument?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: BF-kvoten, ladda upp dokument?

BF-kvoten, ladda upp dokument?

av Gäst » 14 dec 2020, 15:11

Hej,

Hur lång tid krävs att plugga på Folkhögskola trots att jag redan är behörig till läk-programmet? Kan jag gå denna väg över huvud taget?

/Thomas

BF-kvoten, ladda upp dokument?

av Gäst » 22 jun 2017, 11:39

Hej! Det kom upp på Mina meriter, jag har sökt till alla lärosäten, dock tror jag att chansen är minimal att jag kommer in denna termin, 1,5. Själv då, vad hade du i Hp-värde och vilka lärosäten har du sökt?

BF-kvoten, ladda upp dokument?

av Guast » 15 jun 2017, 11:16

Hej! Jag undrar över samma sak, jag laddade upp mitt men inväntar bedömning.
Vad har du för HP-värde och vad har du sökt för lärosäten? :)

BF-kvoten, ladda upp dokument?

av Gäst » 12 jun 2017, 00:57

Hej! Jag undrar hur lång tid det tog för er som laddade upp ert folkhögskoleintyg? Hur kan man veta att de har godkänt betyget? För som jag fattat det så kommer det inte upp i mina meriter utan på själva ansökan och där står det att handläggning pågår, jag är dock redan behörig till läkarprogrammet?

Upp