Vad tror ni om BI?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Vad tror ni om BI?

Re: Vad tror ni om BI?

av Berra » 06 jul 2022, 22:50

Min känsla är att antagningen kommer ligga på ungefär samma nivå som HT21. Det nya läkarprogrammet är troligen populärt, och läkaryrket har fått ett uppsving till följd av Corona. Dessutom gör kriget i Ukraina och en nyligen bekämpad pandemi att folk söker säkerhet och kommer börja plugga. På KI bland annat minskades överintaget till HT21, vilket kommer hålla i sig även i år. Detta är ren spekulation, men jag tror att nivåerna kommer vara snarlika.

Vad tror ni om BI?

av Hejhalla » 05 jul 2022, 20:41

Hur tror ni antagningspoängen ser ut till läkarprogrammet nu om en vecka den 12:e? Tänker att det är roligt att spekulera. Lägst antagna till urval 1 ht21 var 21.77 på ÖU, lägsta till ht20 urval 1 var 21.67 (dvs en ökning från ht20 till ht21. Kommer vi se en sänkning pga av lägre antal sökande samt en “avslutad” pandemi? Eller en ökning just på grund av att pandemin är över?

Upp