Vårens antagning

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Vårens antagning

Re: Vårens antagning

av Mattekillen » 13 okt 2021, 22:29

Känner samma, man har ingen aning hur det kommer bli. Hoppas ju att nu när de släppt restriktionerna att de kan bidra till att antagningspoängen sänks. Hoppa själv att jag kommer in genom BI i Lund men vi får se. Vet inte riktigt hur det blir med HP men känns som att det kan sänkas i jämförelse med VT21 0,05 vilket jag har för mig hade isf räckt för att komma in i GU.

Re: Vårens antagning

av Aspiranten » 12 okt 2021, 23:11

Hej! Sorry för sent svar! Jag hoppas på en sänkning men är rätt osäker. Har 1.65 HP och vill helst till KI/LU/GU. Vilket verkar bli svårt. Är faktiskt lite deppig över det.

Re: Vårens antagning

av Mattekillen » 07 okt 2021, 20:43

Personligen tror jag att det nog kommer att sänkas. Anledningen till att jag tror det är eftersom jag tror under HT21 så berodde de höga antagningspoängen dels på grund av Corona men också på grund av att många väntade nog in det nya läkarprogrammet. De har även nu släppt alla restriktioner så man vet aldrig ungdomar kanske börjar jobba mer nu, känner några som hade planerat plugga inför VT men efter de släppte restriktionerna och lyckades få jobb inom restauranger valde att vänta till HT22. Man kan alltid hoppas att många tänker så också att det sänks. Min magkänsla säga som sagt att det kommer sänkas men vet aldrig med dessa antagningspoäng. Hoppas själv att komma in i Lund denna terminen med 21,59, BI. Hur spekulerar du själv?

Vårens antagning

av Aspiranten » 07 okt 2021, 19:58

Hur tror ni HP gränsen kommer vara VT22? Kommer den sänkas jämfört med HT21?

Upp