UL-vik. - vilken avdelning?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: UL-vik. - vilken avdelning?

UL-vik. - vilken avdelning?

av guest » 13 nov 2017, 15:38

Hej! Bra fråga. Jag tänker att det handlar om ifall du har genomgått den kliniska placeringen och kursen inom ämnet än eller inte, och om så, ifall man känner sig någorlunda bekväm med den (allt nytt kommer kännas ganska obekvämt men inom rimliga gränser). Jag tror att ganska många väljer psykiatri, sen vet jag inte om det har att göra med att det verkar vara stor läkarbrist där så UL accepteras lättare, eller om det beror på annat. Har inte några siffror på detta, anekdotiska erfarenhetsbaserade belägg enbart :)

UL-vik. - vilken avdelning?

av Blivande UL » 12 nov 2017, 14:05

Hej.

Till sommaren får jag vikariera som UL. Jag funderar på var jag ska söka. Finns det avdelningar som är bättre/sämre?

Jag tänker att en ex. en medicinavdelning/kirurg kan vara tung och svår för mig, med arbete ensam på akuten osv. Tror att det kan vara bra i längden, men också väldigt svårt då jag inte ser mig själv klara av det just nu. Borde jag välja något enkelt? Vad är enklare?

Vad har ni för erfarenheter?

Upp