Hur fungerar kliniska placeringar?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:glad: :ja: :ler: :skrattar: :cool: :tummeupp: :ledsen: :nej: :olycklig: :velig: :oj: :vitflagg: :neutral: :huh: :nja: :perplex: :tokig: :sliten: :blinkar: :tunga: :lurig: :visslar: :ful-ler: :himlar: :blundar: :glor: :doh: :arg: :bitter: :tummener: :oskyldig: :ond: :betagen: :konfys: :sover: :smart: :ninja: :skam: :rodnar: :pinsamt: :skraj: :w00t: :strålande: :tummarupp: :party: :telefon: :kyss: :tur: :censur:

BBCode är
[img] är AV
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Hur fungerar kliniska placeringar?

Kliniska placeringar

av Misstrrss » 04 aug 2017, 19:42

Någon som kan svara på hur det ser ut under de kliniska placeringarna? Är man borta i månader i streck eller hur ser det ut?

Kliniska placeringar

av Anto Annika Perttula » 30 jul 2015, 19:14

Hej alla som läser på UU. Jag som blivande student (om ett år) funderar också på Uppsalas kliniska placeringar. Så här står det ju i programinfon: "Vissa inslag, främst under termin 5–11, sker vid andra vårdcentraler och sjukhus i bland annat Eskilstuna, Falun, Avesta, Gävle, Västerås, Hudiksvall, Enköping, Köping, Visby eller Nyköping. Vid regionplacering får du gratis boende och resa." (från http://www.uu.se/digitalAssets/358/358586_3document.pdf)

Kan en på något sätt påverka sin placering eller är det bara att leva med det beslutet som någon annan fattar? Hur har ni som har sambo i Uppsala/Stockholm överlevt dessa?

klinikska placeringar

av visitor » 23 jul 2015, 16:49

Hej!
Du kommer få lite information om det där under T4. En del obligatoriska föreläsningar kommer fortfarande ske i Uppsala. Annars är de kliniska placeringarna mer som ett jobb där du deltar på avdelningen för att få erfarenhet och rutin samtidigt som du läser på själv för att hänga med och hålla dig uppdaterad.

Hur fungerar kliniska placeringar?

av carter951 » 22 jul 2015, 07:38

Hej! jag skall snart börja plugga T5 om en termin o jag undrar ifall man blir kliniskt placerad i bollnäs, hur e det då med teorikunskaperna gäller det att man läser själv eller får man det som vanligt i form av föreläsningar som i tidigare kurser??

mvh
carter

Upp