Sida 1 av 1

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 11 maj 2017, 16:02
av monsunregn
Hej!

Jag har bestämt mig för att plugga upp mitt resultat på HP för att komma in på läkarprogrammet i Sverige (istället för att plugga utomlands).

Jag pluggar mycket hellre i Sverige och känner att eftersom alternativet är att betala för att plugga utomlands så är jag också redo för att lägga ner en slant till att förbättra mitt resultat. Jag behöver förbättra mig från 1,1 till ett resultat så jag kommer in i Sverige (helst 1,8+ så jag har chans att komma in på KI)

Jag skulle därför vilja hitta en privatlärare som verkligen kan hjälpa mig långsiktigt och se till att jag verkligen förbättrar mig. Jag känner till HPguiden som ju ska vara bra om man vill förbättra sig. Men de har vad jag förstår ingen privatlärartjänst så man kan få träffas.

Jag har hittat http://www.hpakademin.se som har en webbtjänst likt HPguiden men även personlig coachning. Känner ni till dem och huruvida de är bra?

Vad finns det för andra alternativ? Finns det någon läkarstudentsorganiserad tjänst där man kan köpa privatlärare? Eller kanske något informellt sätt? Det skulle ju vara ganska bra om det var just en läkarstudent som var privatlärare åt mig.

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 13 maj 2017, 12:26
av vikka656studentliu
SmartStudies erbjuder privatlärare som kan hjälpa till med undervisning för att förbättra sitt resultat på HP

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 14 maj 2017, 19:11
av monsunregn
Toppen, tack, men jag kan inte hitta dem! Är det någon läkarstudentorganisation som ligger bakom?

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 15 maj 2017, 06:58
av vikka656studentliu
Hej!

Nej, det är ett läxhjälpsföretag som erbjuder hjälp med många olika typer av ämnen inklusive Högskoleprovet. Deras lärare är ofta studenter/relativt sett yngre personer som handplockas utifrån goda skolresultat. Om du önskar ett visst resultat på högskoleprovet får du därför ofta en lärare som själv haft det resultat du önskar eller högre på HP. Bifogar länk till dem: https://smartstudies.se

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 15 maj 2017, 13:53
av Gäst
hpguiden.se VIP medlemskap är så värt det! Då får du ju även en personlig coach som skrivit 2.0 att fråga via mail. Jag har köpt medlemskapet mer än en gång.

Kurser/privatlärare för högskoleprovet

InläggPostat: 17 maj 2017, 09:35
av monsunregn
Alright, amen om jag ska köra via ett företag så väljer jag nog hellre ett som är specialiserat på högskoleprovet som http://www.hpakademin.se än ett läxhjälpsföretag.

Jo jag har funderat på hpguiden men mailcoachning känns bökigt och inte så lockande. Jag vill nog träffas på plats och få ordentlig hjälp några timmar i taget.

Tack för alla tipsen! Om någon med 2,0 i Stockholm ser detta och vill tjäna en extra slant får ni gärna PMa mig.